Gizlilik politikası

Bu gizlilik politikasında, GN Hearing’in kişisel bilgilerinizi nasıl işlediği ve GN Hearing’in kişisel verilerinizi toplaması, işlemesi ve saklamasıyla ilgili haklarınızın neler olduğu açıklanmaktadır. GN Hearing’den özel bir gizlilik bildirimi aldıysanız (örn. GN Çevrimiçi Servislerini kullanırken), kullandığınız çözümle ilgili özel bilgilere ilişkin bu bildirimi okumanızı rica ediyoruz. 
Gizliliğiniz, GN Hearing için önemlidir. GN Hearing, gizliliğinizin korunmasını ve ifşa etme ve adil bilgi uygulamalarıyla ilgili prensipleri destekler. GN Hearing, gizlilik tercihlerinize saygı duyar. Kişisel bilgilerinizi GN Hearing ile paylaşırsanız, söz konusu bilgiler bu politikaya uygun olarak ele alınır. GN Hearing gizlilik politikası GN Hearing'in web sitesini (sitelerini) ve uygulamalarını kapsar. GN Hearing, bu gizlilik politikasını okumanızı önerir.

Veri sorumlusu

Bu gizlilik politikasındaki "GN Hearing", "biz", "bizi", "bize" veya "bizim" ifadelerine ait referanslar ile GN Hearing A/S (Danimarka’da tescil edilmiş olan ve Resound, Beltone ve Interton markalarının sahibi konumundaki bir şirket) kast edilmektedir. Kişisel verilerinizin toplanma yöntemlerini ve GN Hearing tarafından kişisel verilerinizin hangi amaçlarla kullanılacağını kontrol ediyoruz ve yürürlükteki Avrupa veri koruma mevzuatının amaçları doğrultusunda "veri sorumlusu" konumundayız.   
www.resound.com, www.beltone.com, www.interton.com adındaki Web sitelerimizde gösterildiği gibi, çeşitli ülkelerdeki kuruluşları içeren kurumsal bir şirketler grubunun ("Grubumuz") bir parçasıyız. 

Kişisel bilgilerinizin işlenmesinden sorumlu kuruluş (resmi adıyla veri sorumlusu):

GN Hearing A/S
Lautrupbjerg 7
DK-2750 Ballerup
Danimarka
Tescil No. 55082715
Telefon numarası +45 45 75 11 11

Veri koruma yetkilisi

Verilerin korunmasıyla ilgili sorularınız veya endişeleriniz varsa, DPO@GN.com adresinden e-posta veya +45 45 75 00 00 numarasından telefon aracılığıyla Veri Koruma Yetkilimizle istediğiniz zaman irtibat kurabilirsiniz

Hakkınızda topladığımız kişisel veriler

Bu politikada "kişisel veriler" terimini kullanırken, sizinle ilgili olan ve sizi doğrudan veya sahip olduğumuz başka bilgilerle birlikte tanımamızı sağlayan bilgileri kast ediyoruz. Kişisel verileriniz örneğin adınızı, iletişim bilgilerinizi, siparişlerinizle veya web sitelerimizi ve uygulamalarınızı nasıl kullanacağınızla veya bizimle nasıl iletişime geçebileceğinizle ilgili bilgileri içerebilir.
Kişisel verilerinizi, örneğin web sitelerimizi veya uygulamalarımızı kullanırken, hizmetlerimizi kullanırken veya bizimle iletişime geçerken topluyoruz. 

Topladığımız veriler

Sizinle ilgili olarak aşağıda belirtilen kategorilerdeki bilgileri toplayabilir ve işleyebiliriz:

A) İletişim bilgileri 

Bir çevrimiçi işitme testine katılırsanız veya yakınınızdaki bir işitme uzmanını bulmak istiyorsanız sizinle irtibata geçebilmek için sizden adınızı, telefon numaranızı ve e-posta adresinizi isteyebiliriz. Web sitemizde bir hesap oluşturursanız / ürünlerimizi satın alırsanız, ürünleri size gönderebilmek için adresinizi de istiyoruz.

B) İşitme testleri 

İşitme testleri uygulamak, sizinle herhangi bir iletişim yöntemi (telefon, e-posta, posta yolu, vb. dahil) aracılığıyla iletişim kurmak, test sonuçları, işitme yardımı, anketler üzerinde konuşmak ve işitme testinin yapılacağı zamanı/saati belirlemek için sizinle ilgili iletişim bilgilerinizi ve işitme testinizin sonucunu almak ve işlemek için onayınızı istiyoruz. Bilgilerin yerel işitme uzmanıyla paylaşılmasıyla ilgili bir hak da buna dahildir.

C) İşitme cihazlarını üretmek, teslim etmek ve onarmak için, siz veya işitme cihazı uzmanları tarafından sağlanmışsa seri numarası, ayarlamalar, odyogram ve iletişim bilgileri gibi bilgileri kaydedebiliriz. 

D) Kullanıcı kimlik bilgileri ve şifreler
Web mağazalarımızdaki profil alanlarınıza veya diğer dijital uygulamalara (web sitelerinde) erişmenizi sağlar. 

E) Bizimle karşılıklı olarak alıp gönderdiğiniz yazışmalar/mesajlar, örn. e-posta mesajları, mektuplar, aramalar, mesajlar veya çevrimiçi sohbet hizmetimiz
Her türlü soru ve sorgunun yöneltilmesi ve cevaplanması için kullanılır. GN Hearing’in ürünleri ve hizmetleri ile ilgili bilgileri dağıtmak için de kullanılır. 

F) Ödemelerle ilgili bilgiler 
GN Hearing’in web sitelerinden ürünler satın alınırken, üçüncü şahıs ödeme tedarikçileri ile işbirliği yapıyoruz. Ödeme bilgilerinize erişimimiz söz konusu değildir. Ödeme tedarikçilerinin gizlilik politikalarını okumanızı rica ediyoruz.

G) GN Hearing Internet Protokol Raporlaması
GN Hearing, IP (İnternet Protokol) adresinizi, web sitesi trafiğini izlemek ve sunucumuzla ilgili sorunların teşhis edilmesine yardımcı olmak için kullanır. IP adreslerini, kullanıcıları kişisel olarak tanımak için kullanmıyoruz. 

H) Veri çerezlerinin kullanımı
Çerez politikamızı okumanızı rica ediyoruz. Çerez politikamızı web sitelerimizde bulabilirsiniz.

I) Uygulamalar 

Uygulamayı indirdiğinizde ve uygulamayı kullandığınızda, GN Hearing mobil cihazınızın benzersiz cihaz kimliği, kullandığınız mobil cihazın türü, mobil cihazınızın IP adresi, bluetooth adı, bluetooth mac adresi ve mobil işletim sisteminiz gibi cihazınıza özgü bilgiler toplayabilir. 

Kablosuz işitme cihazlarıyla birlikte kullanılan uygulamalar:

Genel olarak GN Hearing, uygulama özelliklerinin genelde nasıl kullanıldığını analiz ederek tüm aktif uygulama kullanıcıları kapsamında, bir araya getirilmiş kişisel olmayan tanınabilir verileri toplar. Bunlar, bir özelliğin ne kadar geniş kapsamlı kullanıldığı ve özelliğin tipik olarak ne zamanlar etkinleştirildiğiyle ilgili bilgiler olabilir. Ayrıca, ses şiddeti çubuğunun kullanıcılarımızın büyük bir kısmı tarafından kullanılıp kullanılmadığını söyleyebiliriz, fakat ses şiddeti çubuğunu bireysel olarak kullanımınızı takip etmiyoruz.
Bazı uygulamalarımız, işitme cihazınızdan en iyi şekilde faydalanmanız için donanım yazılımı güncellemelerini almanıza, uzaktan ince ayar hizmetlerini ve müşteri hizmetlerini kullanmanıza izin verir. Bu durumda, uygulamayı kurarken sizden onay istiyoruz. Uygulamanın kullanımı opsiyoneldir ve donanım yazılımı güncellemelerini alabilme, vb. gibi ekstra avantajlar ve esneklik sağlar, fakat bunun sonucunda kişisel bilgilerinizden bazılarının, aşağıda açıklanan şekilde işlenmesi gerekir. Uygulamayı kullanarak sizinle ve uygulamayı kullanımınızla ilgili aşağıdaki bilgilere erişmemize ve bu bilgileri işlememize izin vermiş oluyorsunuz: İşitme cihazının seri numarası, donanım kimlik numarası ve yazılım sürümü, işitme cihazı ayarları, işitme cihazınızı kullanma süreniz, cihaz tipi bilgisi ve teknik günlük bilgileri ve konum bilgisi (GPS’in etkinleştirildiği hizmetleri kabul ettiyseniz). 
Uzaktan ince ayar hizmetlerini almak için işitme uzmanınızla iletişime geçmeniz ve bir muvafakatname imzalamanız gerekir. Uzaktan ince ayar hizmetlerini onayladıysanız, size verilen gizlilik bildirimini okumanızı rica ediyoruz.
Verdiğiniz onayı iptal ederseniz, uygulama üzerinden işitme cihazınızla ilgili donanım yazılımı güncellemelerini alamazsınız. Uzaktan ince ayar hizmetlerini almak için verdiğiniz onayı iptal ederseniz bu hizmetten yararlanamazsınız. Konum hizmetini kullanıyorsanız, mobil cihazınızdaki konum ve GPS fonksiyonunu istediğiniz zaman kapatabilir ve bu bilgilerin toplanmasını ve işlenmesini engelleyebilirsiniz.

İşitme cihazına gerek kalmadan kullanılan uygulamalar:

Uygulamalarımızdan bazıları, örn. tinnitus yönetimi için kendi planınızı oluşturmanız gibi fonksiyonlara abone olmanıza olanak tanır. Bu Bölüm I'de yukarıda belirtilenlerin (cihaza özgü bilgiler) ötesinde hiçbir kişisel veri bu açıdan işleme alınmayacaktır.

Abonelik yönetim uygulamaları için ödemeler ya Apple Appstore ve iTunes hesabınızdan ya da Google Play Store hesabınızdan yapılacaktır; GN Hearing'in ödeme bilgilerinize erişimi olmayacaktır. Bunun için lütfen ödeme hizmetleri sağlayıcılarının kişisel veri politikalarına başvurun.

J) İşitme cihazı uzmanı ya da iş ortağı olarak hakkınızda topladığımız ek kişisel veriler.

Yukarıdakilere ek olarak, işitme cihazı uzmanı ya da iş ortağı olarak sizinle geçmişte yaptığımız veya yapmayı planladığımız işle ilgili etkileşimlerden bilgi toplarız. Sadece iş ilişkisini devam ettirmek ve kararlaştırılan müşteri hizmetleri düzeyini sunmak amacıyla, sizinle iletişim kurmamız ve/veya takipte kalmamız için gerekli olan bilgileri toplar ve işleriz.

Sağlık çalışanı veya iş ortağı olarak sizinle ilgili olarak aşağıda belirtilen kategorilerdeki bilgileri toplayabilir ve işleyebiliriz:

a) Müşteri İlişkileri ve Servis Yönetimi

Müşteri ve iş ortağı ilişkilerimizi profesyonelce yönetebilmek için, müşteriler ve iş ortaklarıyla toplantı ve etkinliklerimizin tarihi, iletişim verileri, amacı ve kararlaştırılan sonuçlarını kaydederiz. Ek olarak, GN Hearing'in ürün kalitesi ve ürün uygulamasıyla ilgili olduğunda, müşterilerden ve iş ortaklarından gelen sorulara dayanarak müşterilere sunulan GN HEaring hizmetleri hakkında bilgi depoluyoruz.

b) Eğitim

GN Hearing ürünlerinin profesyonel kullanımını sağlamak ve üçüncü taraflarca hak edilmiş sürekli tıbbi eğitim olarak nitelendirilen eğitimler sağlayabilmek için, müşterilerin sağlanan eğitimin tarihi, içeriği ve müşterinin iletişim adını depoluyoruz.
Kişisel verilerin toplanması

Kişisel verilerinizi aşağıdaki kaynaktan (kaynaklardan) topluyoruz:

a) Uygulamaya girdiğiniz bilgiler veya web sitelerimiz ya da sözlü iletişim yoluyla GN Hearing’e verdiğiniz diğer formlardaki bilgiler gibi doğrudan sizden;

b) Doğrudan uygulamalardan ve web sitelerinin kullanımından.

c) işitme cihazı uzmanlarından

 

Kişisel verilerin işlenmesinin amaçları ve yasal temeli

GN Hearing, kişisel verilerle ilgili olarak uyguladığı toplama, saklama ve işleme işlemlerini özel bir amacın mevcut olduğu durumlarla sınırlar. AB Genel Veri Koruma Mevzuatı’na (GDPR) atıfta bulunarak en ilgili amaçları ve söz konusu amaçlarla ilişkili faaliyetlerimizden bazılarını listeledik.

Kişisel verilerinizi aşağıdaki yasal temellere göre işliyoruz:

a) Madde 6.1.a (Onay):

Örn. gönderdiğimiz haber bültenlerini almayı kabul ettiyseniz, bir uygulamadaki konum hizmetini kullanıyorsanız veya bir uygulamanın donanım yazılımı güncellemelerini kabul ederseniz.

b) Madde 6.1.b (Sizinle GN Hearing arasındaki sözleşmenin koşullarının yerine getirilmesi için gereklidir):

Örn. GN Hearing açısından, size ürün satmak ve göndermek için kişisel verilerinizi işlemek gerekliyse.

c) Madde 6.1.f (GN Hearing’in yasal amaçlarının gerçekleştirilmesi için gereklidir) 

Örn. GN Hearing, çeşitli projelerde yönetim kaynakları olarak kullanma amacıyla kişisel verilerinizin bazılarını saklıyorsa.
Uygulama kullanımıyla ilgili olarak toplanan tüm veriler, GN Hearing’in sunduğu hizmetleri her zaman sağlamamıza, sürdürmemize, korumamıza ve geliştirmemize olanak sağlamanın önemli bir parçasıdır. Ayrıca mevcut fonksiyonları geliştirme ve yeni uygulamalar geliştirme ihtiyacını görmemizi sağlamaktadır. 

d) Madde 9.2.a (açık onay)

GN Hearing, uzaktan ayarlama veya çevrimiçi işitme testi ile ilgili verileri sakladığında söz konusu olan sağlık bilgileri (işitme testinin sonucunu yerel bir işitme uzmanıyla paylaşma konusunda verdiğiniz onay dahil). 

Kişisel verilerin alıcıları

GN Hearing, kişisel verilerinizi genel olarak sınırlar ve bunu her zaman sadece gereken kapsamda yapar. Ancak kişisel bilgilerinizi aşağıdaki kişi ve kurumlarla paylaşabiliriz:

  • İşitme uzmanları, tedarikçiler, iş ortakları ve işimize yardımcı olması için birlikte çalıştığımız satıcılar (yani hizmet sağlayıcılar, teknik destek, ödeme hizmetleri, web mağazası tedarikçileri, analitik hizmet sağlayıcıları, destek hizmetleri ve finansal kurumlar)
  • Ortak çalışılan diğer kuruluşlar (Internet sağlayıcıları gibi);
  • Grup şirketleri
  • Yetkili kamu makamları.

Belirli iş ortakları ve satıcılar, kişisel bilgileri GN Hearing adına işleyebilir ve kişisel bilgilerinizi sadece GN Hearing tarafından verilen talimatlara uygun olarak ve bu gizlilik politikasına ve diğer ilgili gizlilik ve güvenlik önlemlerine uyarak işleyebilir. Bu üçüncü şahıslar, kişisel verilerinizi kendi amaçları için işleyemez. GN Hearing’in kişisel verilerinizi, bu verileri kendi amaçları için kullanabilecek bu tür üçüncü şahıslara ifşa etmesi veya bu tür şahıslara aktarmasıyla ilgili olarak, bu tür bir ifşa veya aktarma işlemi, ancak bu işlemin yürürlükteki yasalara uygun olması veya önceden sizden onay alınması durumunda gerçekleştirilir.

Yetkili üçüncü şahısların ara sıra kişisel bilgilerinizden bazılarına erişmesi gerekebilir. Örneğin, GN Hearing size bir şey gönderecekse, adınızın ve adresinizin bir nakliye şirketine bildirilmesi gerekir. Üçüncü şahısların kişisel bilgilerinize erişimini ve bu bilgileri kullanımını sıkı bir şekilde sınırlandırıyoruz.

Bir araya getirilen bilgileri kamuya açık olarak ve GN Hearing veya ortaklarımız dışındaki şirketler, organizasyonlar veya bireylerle paylaşabiliriz; bunlar, yayıncılar, reklamcılar veya bağlı siteler olabilir. Örneğin bir araya getirilen bilgileri, uygulamalarımızın genel kullanımıyla ilgili trendleri göstermek için kamuya açık olarak paylaşabiliriz.

GN Hearing bir şirket birleşmesi, şirket satın alma veya varlık satışı durumuna dahil olursa, mobil uygulama bilgilerinin gizliliğini sağlamaya devam edecek ve durumdan etkilenen kullanıcılara, söz konusu bilgiler aktarılmadan veya farklı bir gizlilik politikasına tabi olmadan önce haber vereceğiz.

AB/AET dışındaki ülkelere aktarma 

GN Hearing, mümkün olduğu kadarıyla, kişisel verileri AB/AET dışındaki ülkelere göndermekten kaçınacaktır. Ancak bazı durumlarda bu gerekli olabilir.

Kişisel bilgileri AB/AET dışındaki ülkelere aktarabiliriz. Bu tür aktarma işlemleri sadece yukarıda belirtilen özel amaçlarla gerçekleştirilecektir ve aşağıda belirtildiği gibi, şu iki durumda bu tür aktarma işlemleri için uygun tedbirlerin alınmasını her zaman sağlayacağız: 

a) Eğer ilgili ülke/ülkeler Avrupa Birliği Komisyonu tarafından kişisel bilgilerin korunması konusunda yeterli koruma seviyesine sahip olarak kabul edildiyse veya AB-ABD Gizlilik Kalkanı kullanıyorsa ya da

b) Eğer ilgili ülke/ülkeler Avrupa Birliği Komisyonu tarafından kişisel bilgilerin korunması konusunda yeterli koruma seviyesine sahip olarak kabul edilmediyse, aktarma için Avrupa Birliği Komisyonu tarafından yayınlandığı gibi "Kişisel Bilgilerin Üçüncü Ülkelere Aktarılması için Model Anlaşmalar"ın veya yetkili makamlarca onaylanmış sözleşmeye dayalı başka bir anlaşmanın kullanımı yoluyla uygun tedbirlerin alınmasını sağlayacağız. Bizimle irtibata geçerek, sözleşme/anlaşma hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Saklama politikası

Kişisel bilgileriniz, yukarıda açıklanan amaçları sağlamak için gerekli olduğu ve yürürlükteki yasalar uyarınca asgari saklama sürelerine uyulduğu sürece saklanacaktır. 

Onayın iptali

İşbu belgeyle sizi, kişisel verilerin işlenmesi için onayınız gerektiğinde bu onayı istediğiniz zaman iptal edebileceğiniz konusunda bilgilendirmek istiyoruz. 
Ancak bunun, verdiğiniz onayı iptal etmeden önce GN Hearing'in kişisel verilerinizi işlemesini etkilemeyeceğine lütfen dikkat edin. 
Verdiğiniz onayı DPO@GN.com adresine yazarak iptal edebilirsiniz. Bazı uygulamalarda, bize uygulama içinden haber verebilirsiniz.

İptal etmek, uygulamaları kaldırmak ve abonelikten çıkmak

e-posta yoluyla gerçekleştirilen bildirimleri alıyorlarsa, kullanıcılara, GN Hearing’den daha sonraki yazışmaları almaktan vazgeçme olanağı sunuyoruz. Her e-posta mesajının sonunda, e-posta listesindeki abonelikten ve bu liste veritabanından nasıl çıkılacağıyla ilgili talimatlar yer almaktadır. Ayrıca GN Hearing, kullanıcılara, kendi bilgilerinin veritabanımızdan silinmesi veya gelecekte elektronik olarak gönderilen bildirimleri almaktan vazgeçmek için istedikleri zaman GN Hearing ile irtibat kurma olanağı sunar.

Uygulama ile her türlü bilginin toplanmasına, uygulamayı kaldırarak kolayca son verebilirsiniz. Mobil cihazınızın bir parçası olarak mevcut olabileceği gibi, standart uygulama kaldırma işlemlerini veya mobil uygulama satış/dağıtım platformunu veya ağı kullanabilirsiniz. Uygulamayın kaldırırsanız, GN Hearing tarafından uygulama aracılığıyla gelecekte uygulanacak her türlü bilgi toplama işlemi durdurulacaktır. 

Haklarınız 

İlgili bilgilerin sahibi olarak, GN Hearing’in, kişisel verilerinizi korumak ve haklarınızı garanti altına almak için gerekli ve yeterli tüm önlemleri aldığı konusunda bilgilendirmek sizi isteriz. Bu haklar konusunda, aşağıda belirtilenlere göre daha fazla koşul ve kısıtlama olabileceğine lütfen dikkat edin. 

Erişim hakkı

Hakkınızda işlediğimiz her türlü kişisel veriye ve işlemeyle ilgili ek bilgilere erişim hakkına sahipsiniz.

Düzeltme hakkı

Sizinle ilgili olarak sakladığımız yanlış kişisel verilerin düzeltilmesini sağlama hakkına sahipsiniz. Bu, eksik kişisel verilerin tamamlanmasını da içerir.

Silme hakkı (unutulma hakkı)

Belirli koşullarda silme hakkına sahipsiniz; yani talebiniz üzerine, sizinle ilgili olarak saklanan kişisel verileri siliyoruz.

İtiraz hakkı

Belirli koşullarda, sizinle ilgili kişisel verilerin işlenmesine istediğiniz zaman itiraz etme hakkına sahipsiniz. Özellikle, kişisel verilerinizin doğrudan pazarlama amacıyla işlenmesine koşulsuz olarak itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Kısıtlama hakkı

Belirli koşullarda, sizinle ilgili kişisel verileri işlememizi kısıtlama hakkına sahipsiniz.

Veri taşınabilirliği hakkı

Belirli koşullarda, sizi ilgilendiren kişisel verileri yapılandırılmış, yaygın şekilde kullanılan ve makine tarafından okunabilir bir formatta alma hakkına ve kişisel verilerinizin başka bir veri sorumlusuna aktarılmasını sağlama hakkına sahipsiniz.

Haklarınızın uygulanması

Haklarınızın uygulanması için DPO@GN.com’a yazarak gerekli adımları atabilirsiniz
 

Güvenlik önlemleri

GN Hearing, bize sunduğunuz kişisel verileri korur. 

GN Hearing, web sitelerimizi ve uygulamalarımızı kullanırken kendinizi güvenli ve bilgilendirilmiş hissetmenizi ister. 

GN Hearing; GN Hearing’i, iş ortaklarımızı ve kullanıcılarımızı, elimizdeki bilgilere yetkisiz kişilerin erişimine veya bu bilgilerin yetkisiz kişiler tarafından değiştirilmesine, ifşa edilmesine veya yok edilmesine karşı korumaya kendini gerçekten adamıştır. Özellikle:

  • Veri iletişimini güçlü bir şifreleme sistemi (128 veya 256-bit SSL) ile şifreliyoruz.
  • Sistemlere yetkisiz kişiler tarafından erişime karşı korumak için fiziksel güvenlik önlemleri de dahil olmak üzere, bilgi toplama, saklama ve işleme uygulamalarımızı gözden geçiriyoruz.
  • Kişisel verilerinizi bizim için işlemek üzere bu bilgileri öğrenmesi gereken ve sözleşmeye dayalı katı gizlilik yükümlülüklerine tâbi olan GN Hearing çalışanlarının, yüklenicilerinin ve temsilcilerinin kişisel verilerinize erişimini kısıtlıyoruz ve bu yükümlülüklere uymadıkları takdirde cezalandırıyor veya işlerine son veriyoruz.

Şikayette bulunma

GN Hearing’in kişisel verilerinizi işlemesi konusunda şikayette bulunmak isterseniz lütfen veri koruma yetkilimizle irtibata geçin (iletişim bilgileri yukarıda, Bölüm 2’dedir).

Çözüm bulamadığımız şikayet durumlarında Danimarka Veri Koruma Kurumu ile iletişime geçme yetkisine de sahip olduğunuza lütfen dikkat edin. 

Danimarka Veri Koruma Kurumu (Datatilsynet)
Borgergade 28, 5
DK-1300 Kopenhag K
Telefon numarası : +45 33 19 32 00
E-posta adresi: dt@datatilsynet.dk Web sitesi: www.datatilsynet.dk

Gizlilik politikasında yapılan değişiklikler

Bu gizlilik politikası düzenli olarak ve gerektiğinde, yürürlükteki yasalarda yapılan değişiklikler nedeniyle güncellenecektir. Gizlilik politikası, her zaman en son versiyonun yürürlülük başlangıç tarihi hakkında bilgi içerecektir. Gizlilik politikasındaki her türlü değişikliği GN Hearing web sayfasında yayınlayacak ve bu gizlilik politikasını genel uygulama güncellemesinin bir parçası olarak güncelleyerek sizi bilgilendireceğiz. Bu gizlilik politikasında yapılan değişiklikler önemli ve anlamlı olarak kabul edilirse bu konuda açık bir şekilde bilgilendirileceksiniz.  

Mobil Uygulamaların Kullanım Koşulları 

Kullanım koşulları

GN Hearing uygulamaları, GN Hearing’in kablosuz işitme cihazlarıyla birlikte kullanılmak üzere tasarlanmıştır. GN Hearing’in uygulamaları, GN Hearing kablosuz işitme cihazlarından, seçilen ve uygulamaları kendileri için geliştirilen mobil cihazlar aracılığıyla sinyaller gönderir ve alır. Uygulama güncellemeleriyle ilgili bildirimler devre dışı bırakılmamalıdır ve uygulamanın doğru çalışmasını ve güncel halde tutulmasını sağlamak için kullanıcının tüm güncellemeleri yüklemesi önerilir. Uygulama, sadece kendileri için tasarlandığı GN Hearing cihazlarıyla birlikte kullanılmalıdır. GN Hearing, uygulamanın başka cihazlarla birlikte kullanılması durumunda hiçbir sorumluluk üstlenmez. Bu uygulamanın kullanımıyla ilgili olarak doğrudan veya dolaylı şekilde ortaya çıkabilecek her türlü yükümlülük reddedilir. Burada yer alan bilgiler, "olduğu şekliyle" ve açıkça veya zımnen hiçbir garanti taahhüdü olmaksızın verilmiştir. Bu uygulamanın veya burada yer alan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanımından kaynaklanan doğrudan, dolaylı, özel, tesadüfi, bir durum sonucunda oluşan veya ceza niteliğindeki her türlü hasar reddedilir ve dışlanır. 

Web Sitesi Sorumluluk Reddi

Bu site, belirli rahatsızlıklar, fiziksel koşullar ve bunların tedavisiyle ilgili eğitici bilgiler içerebilir. Bu bilgiler, tıbbi bir teşhis veya tedavinin yerine kullanılmamalıdır ve kullanılamaz. Herhangi bir tedaviye başlamadan önce veya sağlığınız, fiziksel durumunuz veya tıbbi durumlarınız hakkında sorularınız varsa doktorunuza veya kalifiye tıbbi hizmet sağlayıcınıza başvurun. GN Hearing tıbbi uygulamalar, hemşirelik hizmetleri, sağlık danışmanlığı veya hizmetleri sunmaz. GN HEARING, BU SİTEDE SAĞLANAN BİLGİLERİN EKSİKSİZLİĞİ, DOĞRULUĞU, ZAMANSIZLIĞI, YARARLILIĞI VEYA KESİNLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR GARANTİ VERMEZ. Bilgilere güvenmeden önce bu bilgileri doğrulamak sizin sorumluluğunuzdur.

Bu web sitesi, GN Hearing dışındaki üçüncü şahıslar tarafından işletilen başka web sitelerine giden bağlantılar içerebilir. Bu tür bağlantılar sadece size kolaylık sağlamak için sağlanmıştır. GN Hearing, bu sitede bağlantıları bulunabilen her türlü üçüncü taraf site üzerinde kontrol, bu sitelerle ilişki veya bu siteleri destekleme durumunu reddeder. www.Hearing.com’da ve ona bağlı her türlü sitede gezinme konusunda kendi takdirinizi ve kararınızı kullanmanız önerilir. İnternette, uygun olmayan veya cinsel içerikli, hakaret edici malzemeler veya telif haklarını ya da iftira kanunlarını ihlal eden yanlış bilgiler bulunabilir.

Üçüncü şahıslardan veya web sitelerinden ürün veya hizmet satın alırsanız, GN Hearing bu satın alma işleminin bir parçası değildir ve bu satın alma işlemi ile ilgili herhangi bir yükümlülüğü veya sorumluluğu yoktur. BU SİTEDE YER ALAN HİÇBİR İFADE, HERHANGİ BİR ÜRÜN GARANTİSİ OLUŞTURACAK VEYA HERHANGİ BİR ÜRÜN GARANTİSİNİ UZATACAK YA DA BAŞKA TÜRLÜ DEĞİŞTİRECEK ŞEKİLDE YORUMLANAMAZ. GN HEARING'İN SINIRLI ÜRÜN SORUMLULUĞU İLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİLER İÇİN İŞİTME CİHAZI DAĞITICINIZ İLE GÖRÜŞÜN.

GN Hearing, bu siteden veya bu siteye bağlı sitelerden indirilen dosyaların hatasız, virüssüz olduğunu veya diğer zarar verici özellikleri içermediğini garanti veya taahhüt edemez. www.Hearing.com veya onunla ilgili ya da ona bağlı sitelerden dosya indirirken veya bilgi alırken tüm risk size aittir. Bilgisayarınızı ve dosyalarınızı silinme, bozulma veya diğer arızalara karşı korumak için gerekli olan tüm önlemleri almanız gerektiğinin size bildirildiğini kabul etmiş olursunuz.